15 apr

Med kärlek för livet.

Jag har gått igenom rätt tuffa grejer den här vintern och våren och kände faktiskt att jag liksom kunde kasta av mig mycket av det tunga under veckan som gick. Jag valde att bestämma mig för att nu får det här ha ett slut. Vissa saker kan man bestämma över, annat får man acceptera för att sedan plocka ihop sig själv och gå vidare. Jag har vänt mig inåt och uppåt. Vi har alla olika sätt att hantera själva livet. Jag vet att jag har skrivit det här förut, men jag tror verkligen att bitterhet förpestar och förstör så mycket. Så lätt det är att hamna där! Att bemöta en människa som begravt sig i självömkan och svärta är svårt. När man själv inte är på sitt bästa humör är det dessutom lätt att dras med i eländet.

När jag hade nattat alla tre barnen (jodå, tonåringar behöver också nattas, jag älskar den där lilla pratstunden i sängen) kände jag mig lyckligare än på väldigt länge. The only way is up… Det är dags att lyfta!

 

 

 

 

8 thoughts on “Med kärlek för livet.

  1. Håller med! Nu är det dags för sol, jordgubbar, sommarvindar, små små solrosplantor, jord mellan fingrarna, smoothies, nya skor och bra musik. Tack för du lyssnade på gnäll ikväll. Efter regn kommer solsken. Kram!!

    • Absolut! Alla de sakerna håller jag med om. Och jag lyssnar gärna på lite gnäll. Det går väl på ett ut… 😀 Kram.

  2. …och tack för vår chatstund, det var jättekul att få ”prata” med dig. Vad vore livet utan syskon? Lyft! Det kommer gå jättebra. Släng bort och börja om. Live your life!

    Underbara kort, älskar det på E.

    Stor kram, du är bäst!

  3. Hej vackra du! Du är en otroligt inspirerande människa M, bara så du vet!!! Lyfta är ju ordet för 2012 och jag hejar på dig! Supermegakram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *