25 jul

Lilla Annas far.

Lilla Anna Sofia Hansson Forsman, kan det vara så att jag har hittat din far?

Ryktet gick om att din far var en snygg sadelmakare. Häromdagen började jag gräva lite mer i en specifik DNA-match. Allt passar inte ihop, men såhär nära har vi nog aldrig varit att lösa detta spännande mysterium som mamma lade ner så mycket tid på att lösa. Vänta bara. Rätt vad det är har jag alla pusselbitar! Jag tror verkligen att Olof Georg Ljung är din far.

Ps: Lika, eller hur?!

6 thoughts on “Lilla Annas far.

  1. Vad spännande! Det vore ju fantastiskt att få veta. Stoppet i släktlinjen innan Anna har alltid stört mig.

    • Ja, mig med! Och mamma. Och Kalle. Och… Tror att vi är många som skulle tycka att det vore toppen att få veta!

  2. Det där fotot har jag sett under hela min uppväxt. Ja, det är Olof Ljung, han var min farmors pappa! Han hade fler barn än min farmors syskonskara på 7 bröder och systrar. Det ska finnas något dokument i gömmorna hemma hos farmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *