08 jun

Äntligen!

Det må vara kris och krig åt alla håll och kanter, men idag ska vi glädjas med vår yngsta dotter då hon tar farväl av sin skoltid. Det blir ett litet firande mot vad hon hade önskat, men vad gör man? Man riktar näsan framåt och lyfter blicken uppåt. Försök hindra mig från att gråta. Det kan jag göra vare sig jag står på Stumholmen eller på Chapmanskolans gård.

Vi får väl låta farmor och kusinerna gå in en familj i taget innan de sätter sig ute för att äta. Allt går att ordna! Bara de tar på sig så de inte fryser. Hurra!

8 thoughts on “Äntligen!

  1. Åh vad härligt! Grattis Sara och lycka till! Vi kommer och uppvaktar en annan dag. Kramar i massor 🙂 (Och förresten så hör det till att man gråter när det gäller ens barn 🙂 Jag grät På O’s student så jag hulkade!)

  2. Grattis 🥳 🌸🇸🇪
    Jag missar tyvärr min Magnus dotters studentfirandet som det verkar 😔😷

    Lycka till önskar jag din dotter 🎵🎶

  3. Stort grattis! Förstår att det känns tråkigt att det inte blir som önskat och tänkt, men jag är säker på att det blev riktigt,riktigt fint ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *