02 jun

Nu stänger vi till uterummet.

Maken har pysslat igen! Nu har trädgårdslandet fått en dörr. Eftersom ”Dolly är på smällen” (citat från grannen, Dolly är rådjuret som äter upp allt hon tycker är gott) gissar jag att hon är för tjock för att tränga sig igenom under snedslån. Dessutom ska dörren få nät också vad det lider, plus att en till likadan dörr ska snickras ihop.

Maken är mest nöjd med grindklinkan. Den är perfekt positionerad och stängs med ett mjukt klick. Snyggt och lätt att hantera med bara en hand. Det gillar jag!

2 thoughts on “Nu stänger vi till uterummet.

    • Ja, det tycker jag också! Roligt att se det växa fram. Det blir av naturliga orsaker inte så mycket odlat i år eftersom detta är ett slags byggprojekt i den här fasen. Spännande att se hur långt det går att ta det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *