27 mar

Don’t judge a book by its covers.

Ni måste se, och lyssna, på det här! Så fantastiskt. Jag vet inte vad jag kan säga mer än det. Jo, förresten. Grattis till min lillasyster T som fyller 36 idag! Hon kommer säkert att få en runda på Tesco av sin man i födelsedagspresent. T – den här videon är till dig! Tack för allt du gör för att göra mig glad och för att du är min syster.

6 thoughts on “Don’t judge a book by its covers.

 1. En lysande lektion i hur vi människor tenderar att döma personer vid första anblicken och hur det kan sänka en människas självförtroende och självkänsla totalt. Men också en lika lysande lektion i hur vi kan få människor att växa och stråla genom att verkligen se dem för dem de är. Helt fantastiskt och jag erkänner, jag grät så att tårarna sprutade. Tack för att du delade med dig Monnah! 🙂

  Och ett stort grattis till lillasyster T! 🙂

  Kram Lotta

  • Jag gillade ditt inlägg om näthat idag. Samma känsla – kolla vad katten släpade in liksom ba… Det är ibland mycket lättare att uttrycka sig bakom en skärm, och det är dessutom omöjligt att läsa av mottagarens kroppsspråk. Omöjlig kombo! Kram.

  • Ja, visst blir man rörd?! Hans röst är alldeles oväntat fantastisk, men det är inte bara det, eller hur?

  • Jag upphör aldrig att förvånas! Själv började jag gråta av hans sång och över deras fina samspel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *