18 mar

Nytt liv.

Jag vet inte vad jag ska säga om allt som coronaviruset direkt eller indirekt ställer till med. Hela näringar håller på att totalkrascha, skolor stänger, stora delar av Stockholms pendlare jobbar hemifrån, börserna runt världen åker berg- och dalbana, gamla och sjuka isoleras och… Mitt i allt detta kaos fortgår livet. Märkligt ändå.

Idag hade jag och dottern möjlighet att träffa en liten valp, en bebis, alldeles illbedårisk! Han håller både tant, matte och mormor på tårna, dag som natt. Full fart framåt och så mycket livsglädje! Tänk vad skönt att ta med sig detta in i den ovissa framtiden.

6 thoughts on “Nytt liv.

  • Det är bra att påminna sig om det ibland. Jag gissar att du har mycket eller kommer att få mycket att göra med ditt jobb.

   • Ja det misstänker jag oxå.
    Men just nu ska ju alla Vorona till USÖ men vi har ju som alla år andra influensa patienter och bakterieinfektioner mm.

    Life will go on now.

    Pressbyrån är så gulliga
    De delar ut Hjältebullar åt oss vårdpersonal.
    Kaffe och en bulle gratis så står det Hjältebulle gratis på kvittot ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *