10 feb

Vardagslivet.

Ingenting är som vanligt den här vintern. Hos min syrra i Skottland snöar det sällan. Just nu har dock Ciara bjudit på en massa snö, men här blåser det bara blött och i gräsmattan blommar pyttorna.

Efter alldeles för många dagar med dammråttor dansande på golvet gav jag upp. Maken var på väg hem från jobb på västkusten och dottern var på praktik, men jag körde After Work Cleaning. Det var bara lajvbandet som fattades. Som den observante lägger märke till mår våra julstjärnor jättebra och jag klarar inte av att avliva dem. Undrar bara var de ska stå. Vardagsrummet måste andas vår nu!

Det låg några bullar kvar i frysen, så jag fixade maken och dottern varsin semla. Förra året gjorde jag egen mandelmassa. Det var snabbt gjort med mandelmjöl, men jag saknade bitet som bittermandel ger. Jag tycker bäst om Garants och det var sådan som fyllde dessa gottegrottor. Det finns fusksorter med aprikoskärnmjöl och jättelite mandel, så det gäller att läsa innehållsdeklarationen.

Det blev en kvällspromenad i blåsten ikväll igen. Trots stormen märks det faktiskt att vi är på väg mot ljusare tider! Härligt, minst sagt.

6 thoughts on “Vardagslivet.

  1. Jag kan inte heller med att kasta levande blommor 🙂 Undrar om jag också ska köra städning som After Work idag? Träning blir det nog inte. Snuvan ger sig inte och igår kraschade jag ett knä 🙁 Så tråkigt att jag inte får vara hel och frisk, och efter de senaste veckornas sjukstuga så behöver det verkligen städas! Och så är jag så sugen på att prova kylskåpsbrödet du lagt ut receptet på för länge sedan. Kanske blir det av ikväll? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.