16 mar

Skit.

Skitcancer. Skithundbajsunderskorna. Skitkonventioner. Skitihörnen. Skithumör.

Nu tänker jag lyssna på Don’t Stop Me Now och I Want to Break Free. På hög volym. Sedan ska jag slänga återvinningen och då kan jag lova att varje glasburk kommer att gå i tusen bitar. Minst. Puss och kram. Happy Friday på er alla.

Ps: I kväll kommer jag att vara på bättre humör. Då ska jag, och ni, rösta på bästaste Ninni i The Voice.

Ps: Jag hittade bilden på någon blogg utan källa. Jag har alltså inte tagit bilden och vet inte vem som har gjort det. Däremot skulle denna huvudbonad sitta finfint på mig idag.

13 thoughts on “Skit.

  • Ja, jag kände att allt elände behövde något för jämviktens skull… Har du scrappat en bajshatt åt mig än?

 1. Jag vet inte vem som har cancer, men jag hoppas att det är inte du eller din familj?
  Hoppas huvudbonaden känns mindre passande i morgon!

  • Det där såg lite konstigt ut. Jag hoppas så klart inte att någon annan har cancer heller. Fast det hoppas jag att man förstår, men för säkerhets skull förklarar jag det.

   • Tack för omtanken! Ingen i min lilla familj, men i min stora. Lite för mycket cancer hos lite för många närstående den senaste tiden… Jobbigt att hantera helt enkelt.

    • Det är så mycket cancer överallt, det håller jag verkligen med om. Hemsk sjukdom och själva ordet är också så laddat med vånda och oro. Hoppas det blir en snar tillfriskning för din familjemedlem, för det är oerhört tärande att kastas mellan hopp och förtvivlan. 🙁

     • Senaste två operationerna gick bra, en är på gång om två veckor. Det är bara att tänka att de allra flesta faktiskt blir hjälpta nu för tiden, men det är ändå jobbigt. Men vi lever på hoppet, eller hur?

 2. Ibland blir det för mycket skit i ens liv och man vill bara skrika rakt ut. Bra rutet vännen. Hoppas att det känns bättre nu?

  Kram till dig

  Ps. Den där huvudbonaden är ju to die for! 🙂

  • Ja, det hjälpte att skrika lite, tack. Man mår inte bra att hålla saker för sig själv allt för länge. Locket på och det börjar alltid pysa ut… Huvudbonaden får jag nog leta upp. Jag tror att den skulle hitta sin plats för alla möjliga som skulle kunna få låna den en dålig dag, eller vad tror du? 😀 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.