04 sep

Sista chansen?

September, oktober, november… Jag älskar hösten. Kanske får jag ta tillbaka det om vi får en höst som regnar bort i ett obarmhärtigt mörker, men jag har älskat det väder vi fått de senaste dagarna. Ute hänger tvätten och torkar, kanske sista omgången för säsongen? (Jag tillhör inte skaran som hänger tvätt ute året runt.)

Studierna går bra! Jag börjar sakteliga få igång hjärncellerna igen. Jag tar två kurser parallellt just nu, en svensk och en kanadensisk, så jag försöker fördela de olika språken till förmiddag respektive eftermiddag. Som alltid kräver hemarbete stor disciplin, men det klarar jag rätt bra efter drygt tio års erfarenhet från och till. Svårast är att inte gå ut när vädret är så perfekt som idag!

4 thoughts on “Sista chansen?

  1. Jag trodde allra först att det var klädstreck med trosor men sen ser jag ju att det är örngott och lakan,Tänkte nog att vem i er familj som drar xxxxxl i underkläder! Bra att studierna går framåt!

  2. Hahah,ja det är nog någon dö miljöinspektör som går igen.Nån pompös sak:) aja,det finns ju botemedel mot sånt.Gammal teknik som tex att linda en garnbit på ytterdörren eller en lägga en strumpa under sängen.Gammal och miljövänlig teknik:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *