25 aug

Uppladdningshelg.

Mörtfors är ett av mina favoritställen, en Bullerbypärla mellan Västervik och Oskarshamn. Här har jag tillbringat helgen med min syster och svägerska, handarbeten, god mat, sol, insjödopp och fina samtal. Jag känner mig uppfylld av tacksamhet och laddad för hösten som nu ligger framför mig. Hur gör du för att slippa höstblues?

6 thoughts on “Uppladdningshelg.

  1. Då går du som en liten Tesla nu,strömlinjeformad och elektriskt laddad.Hösten är den tiden då bönder skördar och fyller på plånboken men jag håller med om att hösten är en tid då bokslut görs och ännu ett år läggs till handlingarna.Hoppas att det blir en riktig vinter med kallt och mycket snö så man kan köra med snöscootern som stått ouppackad sedan 2002.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *