02 feb

Man tager vad någon annan hade.

Vi har haft våra skor stående i hallen på en ful, missfärgad gammal IKEA-trasmatta sedan vi flyttade in för två år sedan. Planen var att vi skulle hitta något passande, så det var aldrig tänkt som något annat än en temporär lösning. Så småningom hittade jag ritningar till en jättefin skohylla som maken planerar att bygga. Med tanke på hur mycket (lite) tid han har till sådana projekt hajade jag till då jag såg en potentiell lösning då jag var på återvinningsstationen häromsistens. I vanliga fall blir jag upprörd då folk ställer skräp runtomkring containrarna, men då var det som att en liten klocka ringde till. Jag tänkte bort hängaren till galgar och krokbrädan och såg en omgång vit sprayfärg ta hand om resten.

Från tanke till handling tog det bara några dagar och nu har vi inte längre något okoordinerat skohav framför ögonen då vi stiger in i vår lilla hall. Skorna svävar på det som en gång var någon annans hatthylla. Tack till maken som tog tag i att genomföra det praktiska renoveringsarbetet medan jag hängde med några av syrrorna!

För kännedom kan jag tala om att projektet kostade 176 kr och lite hederligt skrubbande. Jag skickade efter färgen från Skapamer.se fast jag naturligtvis borde ha köpt den i någon lokal butik. Suck. När man bor som jag gör är internethandel en välsignelse…

1x Universal Primer – Montana – 400 ml65,00 kr
1x Sprayfärg Montana Gold 400ml – White Pure46,00 kr
1x Spraylack – Semi-Gloss (halvblank) – Montana – 400 ml65,00 kr
Totalbelopp176,00 kr

4 thoughts on “Man tager vad någon annan hade.

  1. Så fint! Jag har precis samma dilemma, fast jag har en gammal ful skohylla som iaf fyller sin funktion än så länge. Och så ska bara badrummet renoveras klart. Och elcentralen bytas ut. och hallen målas om. Och hallgolvet bytas ut. Och… Nåja, vad är en bal på slottet… Jag hinner väl fundera ut nån smart lösning inom 10 år eller så 🙂

    • Hehe. Det är ibland svårt att orka vänta på det som tar tid, vare sig det är stort eller smått. Igår började jag samla ihop bilder på husets renovering för att se vad som har hänt och bättre uppskatta varje liten detalj. Det är intressant att inse hur snabbt man vänjer sig vid något man längtat efter länge och hur mycket man sedan längtar efter något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *