16 jun

Släktkalas i Klackamåla.

Vilken härlig dag! Jag somnar gott i tacksamhet och är så glad över alla fina människor som finns i mitt liv. Idag var det dags att fira Fars storebror och lillasysters jämna födelsedagar. De hade fixat släktkalas i sitt föräldrahem där en annan faster och hennes man numera håller ställningarna. Även om inte alla mina syskon, kusiner och kusinbarn kunde komma var vi tillräckligt många för att det skulle vara omöjligt att hinna prata ordentligt med alla. Jag kollade just igenom alla ansikten och kunde konstatera att jag vet vad alla heter utom min kusins dotters brittiske pojkvän. Det får jag ta nästa gång!

Det där med släkt, familj och allt det där kan vara lite komplicerat. Jag är glad över att det funkar så bra som det gör med det här gänget.

4 thoughts on “Släktkalas i Klackamåla.

  1. Morgan heter han, han var trevlig!

    Bra att kunna övriga,, jag tror inte jag når upp till 2/3 av namnen, för svårt med småbarnen (= de under 35 år)

    • Tack Kalle! Just, så var det… Jag får göra en sådan där nummerkarta så alla släktingarna får plugga! Nivå 1 är att lära sig vilken familj alla tillhör, nivå 2 är att kunna namnen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *