6 thoughts on “Om att jobba hemma.

    • Haha! Nej då, jag tänkte noggrant igenom beslutet att fota och hade en rem runt armen som värsta charterturisten. 😀 (Fast frågan är om den hade hjälpt om jag verkligen hade tappat telefonen… Som tur är behöver jag inte fundera på svaret.)

  1. Jag håller med dig om att ett bad gör susen. Att krypa ner i det varma vattnet och drömma sig bort en stund gör så gott. Jag önskar att jag hade din dotters driv. Jag ger upp alldeles för lätt. Mina pojkar har mer jävlar anamma 🙂
    Maken säger att man ska aldrig förlora över materialet, vilket kan göra mig smått skogstokig.
    I dag ska jag bara vara mig själv närmast. Promenera, fotografera och krypa upp i mysfåtöljen med en bok. Maken och svärfar lägger golv i vardagsrummet och jag gör nog bäst i att inte störa. Barnen har planer på att ge sig i väg till skridskoplanen men de åker gärna själv. I kväll väntar middag men hela familjen hos mina föräldrar.
    Ha en mysig helg vännen Kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *