19 dec

Mittemellan.

Det blir ju jul i år igen, vare sig vi vill eller inte. Jag älskar jul, har alltid älskat hela december, men i år går jag på knapp hjälpfart. Tack vare syrran har vi åtminstone en söt liten gran utanför dörren och tack vare svågern har vi en gran i huset. Jag köpte en tysk superkonstruktion till julgransfot på Maxi häromsistens efter några missöden med den vackra men komplett odugliga foten från Rusta. Den passade perfekt till utegranen, så alla verkar nöjda.

Sonen har lovat köra igång granklädningen senare idag. Vi får väl se om jag kan uppbåda lite entusiasm för att hänga på en eller annan kula.

8 thoughts on “Mittemellan.

  1. Du ska se att det ordnar sig med julen ändå. Den kommer ju aldrig att bli som förr, men kanske bra ändå? Det är ok att inte orka med så mycket. Julen kan bli fin och betydelsefull i alla fall. Och jag kan inte tro att någon har några högt ställda (om alls) krav. Hoppas att julen kanske bara för med sig lite glädje och stillhet och värme och kärlek till er.
    Och så ett försenat, men stort grattis till dottern! Så vacker! Och nästan vuxen?! Vart har tiden tagit vägen!?

    Många kramar,

    • Jag känner precis så. Vi tar det för vad det är. En dag i taget, mycket glädje i barnens bemötande av allt. Det är bra att påminna sig själv om att livet kan vara sorg och glädje på samma gång. Kram och tack! (Och tack från Sara!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *