04 sep

Inlägg nummer 2000.

Det är dags att fira! Det här inlägget är nummer 2000 sedan jag fortsatte mina bloggäventyr under monnah.se i juli 2011. Jag stickade klar en höstsjal till mig själv häromdagen och har nu påbörjat en ny i en blå nyans. Denna sjal skänker jag till någon av er läsare som är intresserad så fort den blir klar. Jag lottar ut vinnaren från alla som anmäler intresse via bloggen, i ett sms eller i ett mejl. Må den som behöver sjalen bäst vinna!

Ungefär såhär kommer sjalen att se ut då den blir klar:

Och såhär glad känner man sig med en merinoull/silke/kashmir-halsduk på sig:

22 thoughts on “Inlägg nummer 2000.

 1. Tillykke med indlæg nr. 2000! Du er meget sej! Jeg er utrolig glad for at læse din blog. Jeg synes at du har nogle dejlige overvejelser om mange ting. Det er altid skønt at høre om at vi gør så mange ting på den samme måde. Vores liv kører parallelt på flere måder. Jeg er også i færd med at strikke i øjeblikket – jeg strikker en bluse til mig selv og det ser for en gangs skyld ud til at den bliver vellykket.
  Jeg må indrømme at jeg havde abstinenser da bloggen havde ferie…..
  Jeg vil gerne være med i konkurrencen om dit flotte sjal…..smiler
  Mange knus fra Sanne

 2. Åh Monica!

  Vad du är uthållig! (Lite finare ord än envis…) Så vackert blått garn, jag blir alltid så imponerad av alla som kan skapa så vackert, särskilt när det är så avlägset från mina talanger. Min Mathilda har väldigt vackra blå ögon och älskar också att skapa, här om dagen kom hon hem och var så lycklig. Hon hade haft textilslöjd och fått handsy olika stygn. Hon bestämde sig för att hon önskar sig brodergrejer. Jag sa till henne attdet har hon ärvt efter farmor.

  Jag hoppas du njuter av din skapandeprocess, själv är jag inne i en utrensningsprocess, ett annat sorts skapande. Kram på dig!

 3. Grattis till alla kloka inlägg (fast mest borde jag gratta oss som får lov att läsa dem)!
  Sjalen är fantabulöst vacker och jag är en stor älskare av blått, så jag anmäler härmed högtidligen och officiellt mitt intresse för att vinna den. 🙂
  Ha en fin vecka, trots grårugget!

 4. Åh, att ha denna vackra sjal om halsen skulle värma både kropp o själ ????❄️☀️? Passar bra att sticka dagar som dessa. Själv sorterar jag ut saker ur skåp o lådor. Skönt för varje sak som slängs, ges bort eller säljs ?Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *