10 jan

Back on track!

Alla barn är nu tillbaka i skolan. Det innebär att allt faktiskt är som vanligt och att VT 2012 officiellt har dragit igång. Vårtermin. Hm. Ute känns det knappast som vår. Vi har till och med fått någon centimeter snö. Det fina är att det är just bara någon centimeter och att allt det vita reflekterar det lilla ljus vi får ”utifrån”.

Här får ni en liten present. Lyssna, njut och förundras!

2 thoughts on “Back on track!

  1. Ja, nu är vardagen tillbaka igen. Det var minsann inte lätt att komma upp i morse. Många dagars sena nätter och sovmorgnar hade satt sina spår. 😉 Men av erfarenhet vet jag ju att vi snabbt är inne i rutinerna igen. Känns tryggt på något vis. 🙂

    Här nere har vi ingen snö alls och kanske är närmare vår. Men å andra sidan vet vi ju att vintern kan dundra till med besked nu i januari och februari.

    Tack för den fina presenten. Otroligt vackert! 🙂

    Ha en fin vecka vännen!

    Kram Lotta

  2. Ja hu, de där vinteröverraskningarna känner jag väl till. Jag hoppas alltid att vi ska slippa dem, men vet vis av erfarenhet att det är bättre att njuta av det som är fint och spännande med det! (Läs ”mysa framför brasan medan vinden viner”…) Tack Lotta! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *