6 thoughts on “Book of Kells och Trinity College Library.

  1. Åhhh, vad glad jag blir vännen! 🙂 Jag hade själv längtat i så många år och det var stort att en sommardag för några år sedan stå där i det imponerande biblioteket. En mäktig, nästan andäktig känsla. Njut av Dublin och den gröna vänliga ön. 🙂

    Kram Lotta

    • Ja, alltså, jag började gråta. Jag satt på en av bänkarna och bara kände hur tacksam jag var över att få vara just där just då. Book of Kells har jag velat se sedan jag som tonåring var helt absorberad av kalligrafi. Wow, vilket känsla det var! Den här resan var fantastisk och jag fortsätter gärna upptäcka den en annan gång. Kram!

  2. underbart bibliotek…woow nu förstår jag brorsdotterns som ville plugga litratur o skrivande där…nu blev det inte där uten nått ställe utanför London vaddetnuhette=)

    • Jag kan också förstå henne! Det är helt magiskt. Jag kom hem mindre uppgiven över våra alldeles för många böcker! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.