10 apr

Highway 1, Carmel och Palo Alto.

Jag har precis packat upp väskorna från den här intensiva reseveckan och nu sitter jag här och längtar tillbaka till Kalifornien igen. Det är lätt att försköna saker och ting när man glömt alla detaljer. Trots det tror jag faktiskt att verkligheten i det här fallet var så förträfflig som jag kommer ihåg den med tanke på att det bara har gått en vecka. Ah!

9_8

9_9

9_11

9_12

9_13

9_14

9_15

9_17

9_18

9_1

9_20

9_19

4 thoughts on “Highway 1, Carmel och Palo Alto.

  1. Men ni som möjligheten – varför inte bo där istället för i Utah? Det är ju en omöjlighet för de flesta att ens få bosätta sig i USA, men ni är ju redan där! Köp det där drömhuset. Man har ju bara det här lilla livet att tillgå.

    • Har du $2 000 000 eller mer att dela med dig av? 🙂 Husen i Pallan är sjukt dyra. Ett ruckel går på en miljon dollar… Spana in motsvarande hemnet för Palo Alto. Det är lätt att sätta i halsen… Annars har du helt rätt! Livet är för kort för att ödslas bort. Fram för mer livsnjutande!

  2. Det är sannerligen kontrasternas land,USA.Inte minst vad gäller fastighetspriser.Hörde om en hel stad som var till salu för i det närmaste en handfull dollars.
    Fina bilder!

    • Tack! Ja, kontrasternas land är det sannerligen, på gott och ont. Det är ett land som ligger mig varmt om hjärtat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *