04 feb

Nu grönskar det inte alls.

3_4

Åtta minusgrader och solsken. Det var så vackert väder att jag och S tog en rask promenad efter lunch för att insupa lite sol och frisk luft. I perioder är jag väldigt bra på att röra på mig, men de perioderna inträffar väldigt sällan vid den här tiden på året. Jag borde inte låta vädret avskräcka mig. Det springer folk förbi vårt hus precis hela tiden, nästan oavsett tid på dygnet, väder eller temperatur. Det finns alltid något att skylla på, men…

3_7
Varannan dag tar vi med oss granntjejen i vår privata skolskjuts. Jag gillar att se spåren från hennes hus till vårt. Goda grannar är inte att förakta.

3_6

Känner inte du dig också som något som har frusit fast i ett isblock ibland? Du är fullt medveten om omvärlden och ser och tänker precis som vanligt, men vet samtidigt att du är ”bunden” tills våren kommer och värmen låser upp dina bojor… Vinter i all ära, men i min ultimata värld skulle det vara vår, sommar och höst hela tiden. Vintern kan jag hälsa på då och då, eller möjligtvis beskåda på avstånd.

3_5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *