Nu är glada julen slut, slut, slut…

… sista pusslebiten ligger på plats och våra långväga gäster har packat ihop sig och åkt söderut igen. Vi blev så förvirrade av denna ordning att vi helt glömde bort våra goda vänner som var bjudna hit på middag och så gick vi på bio i stället. Suck! Hur pinsamt är det inte att få ett samtal om att gästerna står på trappan och bankar på en låst dörr i ett tomt hus?! Nåja. Vi gör ett nytt försök på fredag. Måtte kalendern och hjärnan funka som de ska då.

6 comments

 1. Aniika skriver:

  Men hjälp! Gjorde ni inte något liknande förra året? Inte likt ordningsamma Monnah…

  • monnah skriver:

   Nja, det tror jag inte. Problemet är att vi inte har någon årskalender än, så allt står slarvigt i oordning längst ner på decembersidan. Idag ska jag fixa det… (Tur att det var D&M. Hoppas vi kan kompensera med grymt god mat på fredag! :))

 2. tinajo skriver:

  Haha, ja det är ju lite snöpligt förstås – bättre lycka nästa gång! :-D

 3. Mimmi skriver:

  Är det sant? Stackars D och M. Men om en stund kan ni skratta åt det:) Hoppas filmen var bra nog att vara värt det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *