17 jan

Långlördag.

I morse fick jag med 4/5 av familjen ut på promenad i Rock Canyon. Det var så skönt trots att snön hängde i luften och det var lite grått. Lördagar som inte har några aktiviteter inplanerade är guld värda.

I Sverige firade min kusin sin 40-årsdag med glitter och glamour, liveband och god mat. Själv satt jag och målade och skrev precis hela kvällen. Det glittrade lite det också, för jag målade med Lumin Artés Twinklingfärger och skrev med det sega guldbläcket jag har. Borde leta efter något annat, för jag blir alltid frustrerad på det. Hoppas att din helg glittrar lite extra på något vis!

16_1

16_2

16_4

16_5

16_6

16_7

16_8

4 thoughts on “Långlördag.

    • Ja, den går inte av för hackor. Jag upplever känslan av ”ett med naturen” på så många olika ställen. Att vi har förmånen att bo på en plats där det räcker att stoppa ut näsan på balkongen för att få en natur-boost är något jag är otroligt tacksam över!

    • Vi bor precis vid Wasatch Front, en del av Klippiga Bergen, och det är mycket vackert nästan överallt. 🙂 Du som gillar att resa hade säkert uppskattat Utah som bjuder på många spektakulära naturupplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *