07 jan

Hjälp!

Jag försöker komma på vad jag ska göra med den nedmonterade kjol jag köpte på DI förra året eller året innan dess för de vackra färgerna. Jag hade tänkt mig ett lapptäcke med jeans och de här flanelltygerna, men jag kan inte bestämma mig för hur det då ska se ut. Ränder? Klassiskt? Hur-som-helst? Har du några tips på mönster eller vackra fotografier som skulle kunna inspirera?

7_1

2 thoughts on “Hjälp!

  1. Jag har ingen som helst aning, men mitt bästa tips är pinterest. Det känns som att _allting_ finns där. Lycka till med lapptäcket. Du är ju i dess förlovade land, kanske finns det tips på plats?

    • De som kvittar här i grannskapet har maskiner som kostar 20 000 och är med i kvilttävlingar. Jag borde inte skrämmas, men det gör jag. 😀 (De har en massa avancerade mönster och maskinerna syr kviltsömmar i intrikata mönster. Spännande. Undrar just vad pionjärkvinnorna hade sagt om det.) Har kollat på Pinterest, men har tyvärr inte hittat rätt där. Än. Det ger sig nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *