23 dec

23 december.

Da’n före doppareda’n. Full rulle på alla. Det skottas snö, steks köttbullar, dekoreras pepparkakshus, doppas bountybollar… I kväll är vi bjudna hem till mammas lillebror och hans familj. Det är alltid lika roligt att träffa dem! Kusinerna är numera lika vuxna som vi andra och utflugna med makar, makor och barn. Det är extra roligt både för dem och för min syster och deras familj att få det här tillfället då det vanligtvis ligger ett helt hav mellan dem.

Jag är så glad över att Far slipper ligga på sjukhus över julen! Yngsta syrran åkte ner till föräldrarna och kommer att vara där över helgen. Skönt. De firar jul hos min bror och hans familj och jag vet att de blir väl omhändertagna.

Hoppas nu att du får en fin helg. God Jul!

19_7

2 thoughts on “23 december.

  1. En riktigt god och härlig jul önskar jag dig och familjen kära vän. Jag hoppas att ni får njuta av fina dagar. Och vad glad jag blir av att höra att din pappa får fira julen hemma.

    Ta hand om varandra och god jul.♥

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.