09 dec

8 december.

Det där med att uppdatera datorer med nya program. Jag vet inte om det någonsin är en bra idé, för varje gång jag gör det verkar något bli fel. Den här gången kan jag inte få bildprogrammet att funka som det ska, så idag blir det inga nya bilder. Jag får återvinna en från förra året.

8_1

Våra grannar har samma dekoration i år som förra året och när jag åkte förbi tidigare i kväll såg det ut så här, fast dörren var stängd. 😀 Inte har jag några fantastiska tankar att komma med heller. Jag har mest varit nostalgisk idag och tänkt på gamla barndomsminnen. Fina minnen.

Under bokklubbsträffen i kväll pratade vi mycket om att inte räcka till, eller snarare om känslan att inte räcka till. Vad eller vem är det som bestämmer hur vi ska vara? Vilka är ”samhället” som hela tiden klandras för vår sneda uppfattning om vad kärlek är, hur man ska se ut eller vilka som är ”lyckade”? Vi har lovat tystnadsplikt, så jag kan inte dela med mig av de fantastiska historier jag fick höra, men en sak kan jag säga. Det finns så mycket gemensamma erfarenheter och upplevelser! Vi har alla något att dela med oss till någon annan. Livet är så komplicerat, men det är också vackert och spännande. Vi behöver bara bli bättre på att se allt det bra och ge oss själva en klapp på axeln då och då. Peace.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *