08 dec

Önskelista.

Tomten bad mig skriva en önskelista. Då jag sa att jag bara ville ha fred på jorden samt snälla och friska barn sa han att han krävde världsliga önskningar också, så jag får väl böja mig. Mitt problem är att min smak är alldeles för exklusiv. Ibland tror jag att min själ är en konstig blandning mellan en Östermalmstant och en minimalistisk sjuttiotalshippie. Jag vill leva ett enkelt liv fullt av familj, vänner, böcker, musik, god mat och hantverk guldkantat av några få exklusiva prylar, så är det nog. (Fast de prylar som jag värdesätter allra högst är sådant som till exempel barnen har gjort till mig.)

1.  Man kan väl aldrig få för många ljusstakar? Jag älskar tenn- och plexiljusstaken som Estrid Ericson formgav för Svenskt Tenn en gång i tiden, eller förresten, jag älskar alla ljusstakar från Svenskt Tenn på den här inspirationsbilden i mitten från Sköna Hem.

2. Helen Macdonalds bok H is for Hawk har jag velat läsa sedan jag hörde någon berätta om den på radio.

3. Min fantastiska temugg har tyvärr blivit kantstött på flera ställen, så jag önskar mig en ny mugg av favoriten Elisabeth Ottebring, den här gången i mönstret Fern.

4. Badbomber från Lush är alltid toppen. Ah!

5. Härliga kashmirblandade garner är min nya passion. Detta skulle jag till exempel vilja testa.

Fler böcker. Handstickade sockor. Silverhalsband. Goda och spännande örtteer. Fina kökshanddukar. Saltlakrits. Pepsi Max. (Sorry, fingrarna skrev själva.)

Tänk! Det blev ju en liten önskelista ändå. Hoppas Tomten är nöjd!

4 thoughts on “Önskelista.

  1. Grüße vom Weihnachtsmann: An die Kinder ist gedacht und ein bisschen Friedensarbeit lässt sich hoffentlich auch machen ( : Leider hat er so viel zu tun, dass er die normale Post in Anspruch nehmen musste. Er hofft, dass sie pünktlich ist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *