28 nov

Happy Everything, men mest glad Första Advent!

Kan man vara mer tacksam än att tillbringa en hel dag i pyjamas och äta riktigt god mat tillsammans med de som man gillar mest? Vår Thanksgiving firades i hemmets lugna vrå och i lugn och ro. Det var nog precis vad vi behövde.

27_1

27_2

27_3

27_4

27_5

27_6

28_1

I går kom våra kompisar från Sverige på besök. De hade med sig sina två yngsta pojkar och de livade upp lite. Åh, jag älskar verkligen att hänga med småbarn! Jag kanske är lite lomhörd och lite stel i lederna nu för tiden, men det är ändå väldigt trevligt. Det var nu trevligt att umgås med föräldrarna också för den delen. Dessutom bar de med sig mutor i form av Schweizernöt och Skumtomtar.

28_2

Huset har fått en liten adventsmakeover. Jag älskar verkligen stjärnorna i fönstren och allt annat som har affektionsvärde. Jag hann FejsTajma lite med föräldrarna mitt under deras årliga adventsfirande med ”gamlegänget” och det var så fint med adventsljusstakar och blommande novemberkaktusar och annat fint! Och julbordet såg så gott ut fast det bara var rester kvar…

28_3

28_4

28_5

28_6

4 thoughts on “Happy Everything, men mest glad Första Advent!

    • Minst! Minst… Bästa beslutet på länge. Jag tror faktiskt att vi tre dagar fortfarande är lite glada över det beslutet. 😀

  1. Ni har anammat Utah-stilen ser jag, haha! Fast det har väl jag gjort hela livet, finns väl få som har gått runt i pyjamasbyxor lika mkt som jag.

    Älskar ditt pynt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *