12 nov

Lite fler berg. Ja, eller samma gamla underbara berg.

11_1

Olaf mår bra nu när vädret blivit lite kallare. Vi försöker fira Thanksgiving innan det blir jul, så den o-skurna pumpan får hålla honom sällskap. De andra pumporna fick slå följe till soptunnan. Det hade varit roligt att göra bakterieodling på dem. Fullt med härligt färgglada fläckar (som äldsta dottern rynkade på näsan åt, förstår inte alls hennes ointresse i det vetenskapliga)!

11_2

Snart är det för sent att plocka nyponen igen. I morgon har jag därför bestämt mig för att plocka ett gäng! M, om du läser det här kanske du kan packa med dig en påse mandelbiskvier då ni kommer?

11_4

Våra berg! De är så vackra, särskilt då solnedgången reflekteras i snön på det här viset.

11_5

Tyvärr går det inte riktigt att återge hur det verkligen såg ut, men du får kanske en känsla? Det roliga molnet som hängde precis över trädtopparna gjorde det ännu lite vackrare.

11_6

Squaw Peak och utsikten vi har precis från vår balkong… I går låg molnen så lågt att man inte såg något av det här.

4 thoughts on “Lite fler berg. Ja, eller samma gamla underbara berg.

  1. jag hackade upp pumporna i ”lagom”bitar o la ut till rådjuren o fåglarna liten bit utanför tomten…. de åt upp de första bitarna o ”inkråset” men det andra ligger…får väl ligga en stund till innan jag kastar in det i skogen…. oh dom där bergen….magiska…

    • Rådjuren är ju i vår trädgård varje dag, men tydligen gillar de inte mögliga pumpor… De har väl haft fullt upp med äpplena.

      Jag tycker det är så roligt att du gillar bergen! Jag älskar dem också. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *