23 okt

Dagens inspiration.

För dig som förstår engelska kommer här Mel Robbins med ett inspirerande budskap. Det hon säger är så sant! Dagens hjärnor är smått, hm, överhettade. Vi försöker klämma in så mycket onödigt så vissa av oss blir alldeles förstörda. Till och med min tolvårige systerson har koll på läget. Han höll ett inspirerande tal för flera hundra människor, de flesta vuxna, för några veckor sedan. Jag hoppas de flesta gick därifrån och tänkte ”jag ska avlasta min stackars hjärna lite”.

Idag gick min iPhone 4S sönder. Jag tappade den i golvet och det verkar som att skärmen förlorade kontakten med huvudcentralen. Den har inte många år på nacken, men i dagens samhälle är det en gammal modell. Nu är frågan vad jag ska göra. Det är lite skönt att vara utan den ständiga närvaron av en telefon, men jag behöver samtidigt vara nåbar. Jag är van vid Appleprodukter och gillar att fotografera, så det naturliga valet vore väl att köpa en nyare version av iPhone. En återvunnen iPhone 5S kostar i runda slängar $250-300. Det är fortfarande väldigt mycket pengar! Vi får väl se hur det blir. Kanske jag nu får mer tid att njuta av den vackra naturen, fast jag får spara bilderna på hårddisken i hjärnan istället för i kameraminnet.

17_12

19_9

19_11

19_13

19_14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.