22 sep

Hej tisdag!

22_7

Puss på flickorna innan de for iväg till skolan. Frukost i ensamhet. FaceTime med Mamma (Vad då, skulle vi själva ha tänkt på att boken skulle ha ett tomt försättsblad? Gör om, gör bättre.). Städa köket efter god grillmiddag med vänner. Lång promenad med promenadkompisen efter en god stunds kliande på magen av Miss Sophie, hennes basset hound som inte har någon integritet alls…

22_4

Mattelektion, avrundning och förberedelse av nästa område. Photoshop. Skjuts till konstskolan. Sen lunch, perfekt avokado. Dags att sticka lite. Mammas halsduk måste bli klar så jag kan skicka den med min bror då han åker tillbaka om ett par veckor.

22_1

22_2

Här är min favorit i lamahagen vi går förbi ibland. Är den inte alldeles illbedåriskt söt? Ögonen får mig att smälta varje gång.

Edit: Det här är ingen lama. Det är en alpacka! Alltid lär man sig något.

2 thoughts on “Hej tisdag!

    • Ja, alltså, varje gång jag träffar henne slänger hon sig handlöst med benen upp i vädret. Jag undrar vad som skulle hända om jag gjorde samma sak, fast för att få folk att klia mig på ryggen? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *