03 sep

En torsdag i september.

3_3

Det här mötte mig utanför dörren i morse då jag var på väg bort till min nya promenadkompis. Så vackert! Det var alldeles tyst, vilket är lite konstigt då det var mitt i morgontrafiken där alla kör sina barn till skolan. Vilken ynnest det är att få ha den här utsikten.

3_2

Den här synen var inte fullt lika uppskattad i grannskapet. I förrgår stod här ett helt hus med trädgård och allt. I och med att denna tomt är fixad har ett helt kvarter hus nu blivit jämnade med marken inför det stora uppfräschningsprojektet som pågår runt University Mall. I bakgrunden kan man se lägenheterna som skrämmer våra grannar så till den milda grad att många med stor entusiasm engagerat sig för att skjuta upp bygget eller få politikerna att ändra sig. Som du ser funkade protesterna ”sådär”. Själv tror jag det blir fint. Jag har sett de tjusiga modellerna och akvarellmålningarna…

3_1

Sedan har vi Frankensteins Monster. Han ligger på en hylla i garaget och jag tyckte precis att han grymtade till idag. (Jag blev rädd på riktigt…) Han är inte bortglömd, men jag vill njuta av sommaren lite till.

Livet är komplicerat ibland, men jag hoppas att du har det bra ändå. Peace.

2 thoughts on “En torsdag i september.

    • Ja, han är kul. De förra ägarna, eller kanske de förrförra eller förrförrförra, hade gömt honom i skogen och han kändes väldigt smutsig och bortglömd. Det enda vi behövde göra för att fixa honom var att skrubba av honom ordentligt och byta lampan som lyser upp honom. Han är så fin så. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *