14 aug

Lite smått och gott.

Jag och tjejerna har haft pysseleftermiddag. Själva pysslet har faktiskt mest bestått i att städa och fixa. Jag har fått alla nya produkter som behövs för att göra prover till mässan, så allt behöver ligga i någon slags ordning för att jag ska kunna hitta det jag behöver då jag ska använda det. Jag drömmer om stora, amerikanska scraprum med hyllor specialdesignade för förvaring av småplock, ö med hyllplan för album och papper, bänk för symaskin, stansmaskin och stämpelprylar… Det jag har är en hall på övervåningen inredd med två bord från IKEA och några hyllor från samma varuhus. Jag är alls inte otacksam utan trivs väldigt bra med att sitta här med jobb och pyssel. Problemet är att jag hela tiden får nya prylar i snabbare takt än de gamla förbrukas.

I garderoberna finns också problem med trängsel. Galgarna räcker inte till i Es garderob nu när hon har fått massor av fina kläder av två av mostrarna. När jag är på IKEA i annat ärende i morgon ska jag passa på att köpa några förpackningar av den här nyheten. För ett tag sedan uppdaterade jag min och makens garderob med trägalgar, men jag har faktiskt ångrat valet av material. Trägalgarna är väldigt fina, men de tar mycket mer plats än de i plast.

I morgon är det dags att kicka igång Kortskissbloggen igen. Välkommen in då! Jag gjorde mitt kort mitt under städandet av arbetsplatsen och märkte att det var lite ruggigt. Hu! Är det hösten som redan är här? Jag antar det. Luften är kyligare, framför allt under nätterna. Jag plockade fram min temugg som har fått vila lite under sommarmånaderna och fyllde den med chilite. Jag ser fram emot att gå igenom mitt teförråd för att kanske hitta någon nygammal favorit under de närmaste veckorna. Påsarna med Heta Chokladdrömmar är slut, så jag tänker ta en tur till Odenplan då det är dags för barnens utvecklingssamtal nästa vecka… Äpple och kanel är alltid gott. THK har massor av smarriga teer på lager och jag är lite sugen på att testa flera av godbitarna i den här listan. Vilka tips kan ni komma med då det gäller örtteer? Jag gillar inte de vanliga gamla grässmakerna (kamomill, nypon och liknande) utan är mer förtjust i kryddor och mjuka, runda smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *