08 jul

Blogg som suger…

Jag tar en massa sommarbilder med min kamera, men jag kan inte lägga upp några här i bloggen förrän jag kommer hem i augusti igen. Jag märker när jag scrollar att telefonkamerans fotografier är erbarmligt trista. Det ber jag om ursäkt för. De skrivna orden låter inte heller lika bra då jag skriver på telefonen som då jag har tid att sitta vid datorn och begrunda mina texter. Nåja. Jag säger som min väninna T… This too shall pass!

6 thoughts on “Blogg som suger…

  1. Vilken tur att du finns på Instagram då! 🙂
    Hoppas du har en härlig semester, i Sverige eller Tyskland eller var du nu befinner dig 🙂

    Jag ser fram emot att få se dina bilder sen när du har kommit hem!

    Kram Jonna

    • Haha, ja, det funkar ju som bilduppdatering. 😀 Det blir svårt att välja bilder sedan, men det löser sig väl. Kram!

  2. Ibland kan bilden som dyker upp i minnet vara väl så fin. Jag tänker mig att vi bombas med bilder och intryck dagarna i ända. Jag gillar det skrivna ordet bäst men drar mig ibland för att bara lägga ut en text utan bild för den kanske blir tråkig då.
    Hoppas du fortsätter med dina tankar och kråkfötter trots bildfrånvaron.
    Stor kram Kristina

    • Tack, vad gullig du är! Jag älskar att skriva och att fota, det är därför jag har fortsatt och blogga genom åren. Bloggen blir en slags dagbok för mig. Problemet är när jag själv tycker att det blir krafs av det hela, precis som det blir om man försöker skriva dagbok för hand när man är alldeles för trött och somnar över dagboken medan pennan gör fula ritmärken. (Uppenbarligen har det hänt mig några gånger, haha.) Jag fortsätter att uppdatera på det sätt jag kan just nu helt enkelt. Ha det fint Kristina! Kram.

    • Vi är alla olika… I vanliga fall lägger jag upp mina ”funderingstexter” utan bilder, men det brukar ju ske med större tidsgap än hur det blir här på sommaren. Tack för uppmuntran! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *