05 jul

In Deutschland.

I fredags hade vi festligheter med föräldrar, alla syskon inklusive vår tyska extrasyster och diverse ingifta och avkommor. Härligt! Min gulliga svägerska som är fotograf kom och förevigade oss gamlingar och jag längtar verkligen efter att få se resultatet av den fotosessionen!

Jag och äldsta dottern gav oss av rätt tidigt för att jag inte skulle frestas att sitta uppe halva natten och tjattra med alla godbitar. Vi gav oss istället in till Karlskrona och sov över i min syrras hus eftersom vi skulle ge oss av så tidigt nästa morgon. (På vägen hann jag också säga hej till min gamla kollega som jag bara pratat i telefon med de senaste åren. Hon råkar vara gift med min gamle psykologilärares son och trots att vi ofta varit i Blekinge ungefär samtidigt har vi inte lyckats få till en riktig träff förrän nu…)

Lördagen blev en lång resa genom södra Sverige, Danmark och Tyskland. Vi plockade upp maken på Kastrup, fick vänta 2,5 h på färjan i ett olidligt hett Rødby, hämtade yngsta dottern utanför Lübeck och åkte hela vägen ner till München. Allt gick bra, vägarna var fina och luftkonditioneringen i bilen var guld värd. Halleluja!

Nu ska vi ge oss iväg till Ks kusin och släktträffen han har ordnat.

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *