14 jun

Bra jobbat, Sofia.

Så mycket kärlek. Kärleken kan man fira även om man inte är rojalist, eller hur? Jag har sällan sett en vackrare klänning än den Sofia hade på sig idag. Det här fina framträdandet då Molly Sandén, Danny Saucedo och Marika Willstedt sjöng och spelade Sofias kärlekssång till Carl Philip kommer inte att glömmas i första taget.

13_1

13_2

13_3

Mitt i den kungliga yran blev det här en sorgens dag på många vis. Lisa Holm är död och en familj har blivit berövad sin sjuttonåring som var på väg ut i livet. Magnus Härenstam har gått bort och den tredje och sista pusselbiten i Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter finns inte längre här på jorden. En liten fyraårig flicka exploderade i en bil med sin pappa och hans två kompisar (med all sannolikhet kriminella) och finns inte heller kvar. Dessa tre medmänniskor får inte längre vara med av olika anledningar. Låt oss vara tacksamma över det goda de hann göra och låt oss sprida glädje och kärlek där det nu är svart.

2 thoughts on “Bra jobbat, Sofia.

  1. Ja det var så fint alltihop, jag och mannen satt uppe ända till kl 01 i natt och såg valsen och allt…

    Sturkö, där hyrde vi en stuga när jag var liten, minns det så väl, där är vackert…

    • Bra jobbat! 🙂 Ingen annan i min familj var intresserad. Jag lät SVT stå på tills sändningen var slut, men vi hade så mycket att göra att den mest var skval i bakgrunden. Anledningen till att jag såg det här numret var att min syster tipsade om det.

      Sturkö är verkligen vackert! Jag älskar att komma dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *