20 maj

Födelsedagsbarn.

Som femåring gick jag på gympa där ”vi gjorde oss tjocka och vi gjorde oss smala” i IOGTs lokaler. Det var väldigt roligt och det var där jag träffade den vän som följt med mig längst (förutom mina familjemedlemmar så klart). Sådan vänskap är oersättlig. Det är så skönt med människor som man inte behöver förställa sig inför, sådana som vet alla ens bra och dåliga sidor. Grattis C! Du är en pärla.

flowers2

2 thoughts on “Födelsedagsbarn.

  1. Bra låt! Jag älskar Simon & Garfunkel 🙂
    Vacker blomsterkorg också! Har du gjort den? (Skulle ju inte förvåna, så duktig som du är)

    Kram Jonna

    • Jag älskar dem också! Så skön kombination av röster och många bra låtar.

      Tack för den fina komplimangen! 🙂 Det är faktiskt vår äldsta dotter som har gjort den till mig i Mors Dags-present. (Här i USA firas MD några veckor innan den svenska.) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *