15 maj

Hej, hej på dej!

Bilddagbok? När det händer så mycket på en gång samtidigt gillar jag att åtminstone ta ett och annat kort så jag har koll. Jag önskar att jag skrev dagbok som förr i tiden, men nu får det vara såhär.

14_1

Jag och tjejerna köpte en ny diskborste och kom alla att tänka på samma roliga tecknade teveserie. Vet du vilken? (Min brorsa är klurig han. Han hittade både rätt teveserie och rätt avsnitt. Här hittar du det om du vill ha lite trevlig underhållning.)

14_2

På bergen smälter snön, nästa dag är topparna kritvita igen och så går det så om och om igen. Vi har nu några dagar med åska och regn framför oss. Det ska bli spännande se om det tar knäcken på den sista snön eller om det bara förlänger plågan. Men visst är det fint med den skira grönskan mot de vita bergen?

14_3

Grannens olvon helt ofokuserade och överexponerande, men de är ju så fina!

14_4

Mount Timpanogos ligger där med sitt täcke av snö. Undrar om hon fryser?

14_5

Det vackraste gräset jag vet. Det är O-gräs, men vad bryr jag mig om det? Alldeles skirt och så vackert…

14_6

Våra kompisar har flyttat till sitt femte hus sedan vi flyttade hit för snart tre år sedan. Med tanke på mängden böcker de äger tycker jag det är imponerande att de inte bara hivade alla flyttkartonger i diket denna gången. (Nu har de köpt ett jättehärligt hus med fint VITT kök, hot tub, basket- och tennisplan, förråd och tillräckligt med sovrum för att alla ska få plats, så nu tror jag faktiskt att det är färdigflyttat för ett tag framåt.)

14_7

Bästa sättet att fira vad som helst. Färska bär och grädde. Sprutgrädde. Borde förbjudas, haha.

14_8

Måste bara visa äldsta dotterns present till hushållet! Det blev ett grytunderlägg i form av en keltisk knut. Båda döttrarna har lyckats springa förbi mig i avancerade virkkonster. Jag tackar och lämnar med glädje över virknålen.

4 thoughts on “Hej, hej på dej!

  1. Ja – jag fattar inte heller hur folk orkar släpa runt på kartonger under flyttningar. Jag har vänner som släpar runt på kartonger som de inte har öppnat på så länge att de inte vet vad som är ”i”…Ofattbart för mig – men vi är olika och tur är väl det”!

    • Efter vår senaste flytt som gick över Atlanten har vi också lådor som vi inte kommer ihåg innehållet i. Å andra sidan gjorde vi en avvägning då vi inte visste hur länge vi skulle bli kvar… Jag är lite stolt över hur lite grejer vi har samlat på oss under de här 2,5 åren! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *