28 apr

Dagens glädjor.

Ibland behöver man inte leta länge för att hitta det bästa livet har att erbjuda. Se bara här:

27_2

Christer Sjögren i sin ungdoms dagar. Tänk att få vara bandets dräktdesigner… Ah! För övrigt tänkte jag dela med mig av en Chrille-låt som faktiskt passar hans fantastiska röst. Jag är tämligen säker på att jag har hört minst en sådan, men när jag lyssnade igenom listan på Spotify blev jag lite illamående. Sorry Christer!

27_3

En lite fråga… Är det mjukisdräkter? Och varför är det kvinnorna som bär kjol när deras fysik uppenbarligen passar hemskt mycket bättre för tighta byxor än männens?

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vad ska jag säga? Nej, just det. Hej, gamle kompis. Jag hoppas verkligen att du har det bra…

2 thoughts on “Dagens glädjor.

  1. Åh herregud 🙂
    Det ljuva 70-talet, eller?! Ha ha ha!!!
    Verkligen snygga outfits, men namnen alla dansband hade då är nästan ännu värre 😀

    Kram Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *