17 apr

Äntligen fredag.

Vad vore en fredag utan lite skön musik? Bäst just nu är Carly Rae Jepsens All That. Hur bra som helst, alldeles oväntat. Du kan tacka mig när du har lyssnat tio gånger. Jag har svårt att hitta ny musik som inte låter som all annan musik, men den här gillade jag på en gång.

Mamma fick sin tredje omgång cellgifter i går. För första gången funkade det utan en massa problem och hon kom hem ordentligt, trött men glad, i går kväll. Nu ligger några jobbiga dagar framför henne, men jag vet att hon fixar det!

I går gick jag på Heathers nya pass på The Yoga Space. Magiskt. Vi var bara tre personer där. Synd för alla som sa att de skulle komma, men glömde eller valde att inte gå. Heather har en fantastisk röst, stor kroppskännedom och hon går omkring bland sina ”adepter” och gör små korregeringar, masserar för att hjälpa muskler slappna av, trycker för att hjälpa till med stretch osv. För mig kändes det som en timme på spa. Jag älskar min måndagsyoga och läraren där, men detta var annorlunda och bra på ett annat sätt. Jag är så tacksam över att jag upptäckte yoga, både för kropp och själ. Mer yoga till folket!

Varken jag eller maken tycker det är särskilt roligt att bädda sängen. (Inte för att barnen jublar de heller…) Härom veckan hittade K en spännande instruktionsvideo och i går var det så dags att testa. Mirakel! Jag och dottern lyckades sätta på påslakanet utan någon som helst ansträngning. Det funkade helt perfekt. Jag tackar den smarta människa som lyckades komma på denna briljanta lösning…

För övrigt kan jag tipsa om nystädade toaletter, rentvättade lakan, nattöppen balkongdörr och extra fleecefilt, den här potatisrätten som var superlätt att laga och enligt familjen supersmarrig att äta (jag var på yoga och drack en slätis då jag kom hem), lunch med en kompis och rena fönster. Jag har/har fixat allt utom det sista. Tur att jag varken hade hunnit eller velat göra det eftersom vi fick den där lerstormen häromdagen. Alla fönster ser hemska ut!

Trevlig helg. Peace.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *