08 dec

Tipstorsdag vecka 49.

Dagens lista handlar om julklappstips. Vi håller låg profil i år, men jag älskar att ge bort presenter! Saligare att giva än att taga? Åtminstone om man hittar rätt sak till rätt person och inte ”bara köper något”.

Slippies… Jag kan inte nog tala för dessa underbara tofflor! Jag som är så kall om fötterna har fått ett nytt liv då jag ska sova på vinterhalvåret. Tack familjen som för ett par år sedan hittade den ultimata gåvan! Här hittar ni dem, och här. (Bild från Slippies hemsida.)

Julklappar köpta i Second Hand-butiker kostar mindre och ger mer. I går var jag med en vän i Erikshjälpens lokal i Huddinge. Vi var där i en timme och jag hittade en massa grejer som jag gillade! Det slutade med att jag gick därifrån med fyra fyndiga julgåvor. Jag är tämligen övertygad om att de som får presenterna inte direkt kommer att tänka: Va?! Har jag fått en begagnad julklapp? Vi får väl se… Erikshjälpen har ingen hemsida kvar, men här hittar ni en kanonbra tipsblogg!

En av mina favoritbutiker på nätet är Smarta Saker. Här hittar ni en hel lista på smarta grejer som kostar under hundralappen. (Bild från Smarta Sakers hemsida.)

Hos Lush känns allt lite extra lyxigt och det luktar så otroligt gott i deras butiker. Deras grejer tillhör inte direkt någon lågpriskategori, men hellre en butterballbadbomb än en chokladask om du frågar mig! (De kostar 39 kr/st.) Deras tvålar är också underbart goda och sköna… Och en herrkind som sluppit rakapparat och i stället fått lite behandling av en av rakcremerna blir både väldigt slät och mjuk. Jag skulle kunna fortsätta, men ni förstår nog vid det här laget att Lush bjuder på finfina julklappar! (Ja, eller bjuder och bjuder…) (Bild från Lushs hemsida.)

Min fina vän Fiffi har en butik med massor av personligt och prisvärt hantverk! Där hittar ni allt från ringar till planscher.

Något av det bästa som finns är live-föreställningar av alla de slag. Ska man nu vara så ”tråkig” att man köper presentkort tycker jag att man köper ett sådant här.  Hos ticnet borde väl alla hitta ett evenemang som passar?

Vill man få mycket för pengarna går man och handlar på mellandagsrean. Hos H&M hjälper man alla julklappsjagare med en stor rea redan innan jul!

Har ni bra tips som inte är hemliga får ni jättegärna dela med er! Det börjar bli lite brådis nu, speciellt om man ska beställa på nätet.

4 thoughts on “Tipstorsdag vecka 49.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *