22 jan

Ta det lugnt i trafiken!

800 S, rondellen, Will’s Pit Stop, korsa University Avenue, AmBank, Clinton Building, bromsa!!!! Det är bra att påminnas om att det aldrig går att slappna av då man kör bil. Rådjuren tar till exempel inte hänsyn till några trafikregler. De hävdar att de var här först… (Det kan hända att detta är självupplevt. Ingen kom dock till skada.)

De flesta bilolyckor jag ser här orsakas av att man inte håller avståndet till framförvarande bil. Far inpräntade detta i mitt sinne så till den milda grad att jag känner att det är A och O för att göra vad man kan för att inte förorsaka någon olycka. Dessvärre får man inga garantier för att ens medtrafikanter lyder samma regel, hm.

Jag hör att vägarna hemma i Sverige har varit förrädiska på många håll. Var försiktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *