07 dec

En liten modebetraktelse.

Jag fick några gratisnummer av Amelia från min syster innan hon flyttade iväg till Thailand. Amelia är ett magasin som förvisso innehåller ett och annat av värde, men mest är det en riktig skräpblaska. Jag har lite svårt att bestämma målgruppen, men gissar på före detta VeckoRevyn-läsare som inte riktigt nått samma aktningsvärda ålder som Yours Truly. Hur som helst tipsar Amelia i veckans nummer om följande utstyrsel inför nyårsfirandet. För mig som sitter här med tre lager kläder på mig känns det för det första lite kallt. Då jag bjuder på betydligt mycket mer lår än den vackra modellen med plutande läppar inbillar jag mig dessutom att ett par shorts som dessa skulle få en icke önskvärd effekt om jag visade mig bland folk. Dessutom tror jag inte de matchar mina stödstrumpor… Men mer glitter åt folket! Absolut. Strumpor i högklackat var förbjudet då jag var yngre. (Det bevisar väl antagligen bara hur gammal jag är.) Jeans nedstoppade i tubsockor, det var däremot högsta mode! Tur att jag slipper de där korvstrumporna som aldrig satt som de skulle nu för tiden. Tja, det var bara det jag ville säga.

8 thoughts on “En liten modebetraktelse.

  1. Hej Vännen!
    Längesedan jag var inne, men jag har läst i kapp mig. Hoppas nu verkligen att du träffat rätt doktor så du piggar på dig. Var rädd om dig. Jag som ägnat hösten åt fotokurs tittade så klart lite extra på dina bilder i dag. Älskar ute motiven och undrar vad du har för objektiv.
    Mina flesta julklappar är inhandlade och vi har börjat så smått med julpynt, bak och julgodis. Till helgen kommer granen in. Tidigare än vanligt men eftersom vi inte kommer att vara hemma så mycket i jul så gäller det att njuta i tid.
    Kram till dig! Kristina

    • Åh, vad roligt att höra ifrån dig! Jag har ett Sigma 18-50 /2.8 EX, mycket prisvärt! Tyvärr är mitt kamerahus ”sjukt”, men objektivet är toppen. Kram!

  2. jo, men kom igen. tycker verkligen du ska ha på dig ett par sådana shorts på nyårsafton. det kommer garanterat lätta upp stämningen inför det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *