21 dec

Jul och jul igen.

Lördag med lite julinredning, godisfabrik och paketinslagning är vad vi har ägnat oss här idag. Vi ska ha två stora familjer och lite löst folk här på julafton och eftersom vi har tagit över våra gamla grannars tradition med ”julklappsleken” fixade jag en hel hög finfina grejer från diverse ställen. Grejen är ju att komma undan så billigt som möjligt samtidigt som att deltagarna ska känna att de gör fynd då de öppnar sina gåvor (eller snor dem från någon annan deltagare). Tur att de har flera Dollar Stores här i trakterna.

20_1

20_3

Vår vän som bor här ett tag fixade fin festmiddag till idag. Det blev ett par revbensrack i den största storlek jag någonsin sett. Grisen måste ha varit gigantisk! Alla tillbehör var också smarriga och nu behöver vi inte äta förrän till julafton ungefär. Tjingeling.

Ps: Jag tittade på Tack för musiken där Jill Johnson är i fokus medan jag slog in paket. Det tycker jag du också ska göra. Jag gillar country. Jag gillar Jill. Jag gillar till och med Niklas Strömstedt sedan jag såg honom live på Vattenfestivalen i Stockholm en gång och insåg att han var en ruskigt bra live-artist.

20_2

2 thoughts on “Jul och jul igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *