26 nov

5 grejer jag alltid har i kylskåpet.

 1. ägg
 2. bacon
 3. dijonsenap
 4. balsamvinäger
 5. morötter

Det finns annat som vi också alltid har i kylen. Inlagd gurka, vitlök, ingefära, torrjäst (fråga mig inte varför den inte ligger i ett skåp istället), sour cream, sallad av något slag, en massa flaskor med allt från fish sauce och tabasco till Worcestershire sauce, ost… Vårt kylskåp ger nog en rätt fin grund för kockarna i det gamla programmet ”Här är ditt kylskåp”, men dessvärre har inga proffskockar kommit hit och erbjudit sig att fixa lyxmiddag till min familj, inte någon gång.

Tacksamhetslista 25 november 2014

bra lärare som utmanar våra barn till att lära sig mer
e-post
sköna och varma innetofflor
adventsförväntan
jag vaknade och håret låg perfekt efter en genomborstning (tror det händer en gång om året)
all världens underbara färger
livemusik att se fram emot (i år tänker jag inte vakna när julen är över och säga ”Vad hände?”)

 

2 thoughts on “5 grejer jag alltid har i kylskåpet.

 1. JAG är tacksam för att DU finns.
  Tack för din kommentar. Den värmde hela vägen ner i hjärteroten!
  Ibland saknar jag Facebook, men det är ju bara det fina folket jag saknar. Det är skönt att slippa drama och tjafs. En vacker dag kanske jag öppnar ett hemligt konto för bara de speciella. Då får du en förfrågan, bara så att du vet.
  Kram!

  • Drama och tjafs göre sig icke besvär, jag håller fullkomligt med. Jag är med i din hemliga klubb så länge. 🙂 Hoppas att du har det bra och njuter av Skåne och livet! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *