19 nov

Fem för fem (eller fem för den som vill).

Min syrra Annika skickade vidare en utmaning till mig gällande att besvara fem frågor. yngsta dottern håller på att äta frukost, så jag passar på att svara innan hennes skoldag börjar. (Här kommer förresten bilder från nedvarvning efter en idrottslektion för ett par veckor sedan. Jo, S läser alla de ämnen hennes gamla klasskompisar läser. En del moment blir lite svåra att genomföra, som till exempel att träna lagsporter, men förhoppningsvis kommer hon ändå att klara sig i livet.)

18_2

18_3

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Jag älskar att laga mat. Inte alltid, men för det mesta. Därför är det jättesvårt att välja ett livsmedel… Smör/ghee kanske? Allting blir godare med smör.

2. Godaste efterrätten?
En perfekt söt, saftig och osladdrig apelsin.

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Mitt enda val, oavsett om jag har tid eller ej, är yoga. Yogan har gett min kropp nytt liv. Nåja, det kanske är lite överdrivet, men visst mår jag mycket bättre sedan jag började stretcha ut i januari. Nu har jag hållit på i knappt ett år och jag har framförallt blivit mer flexibel. Just nu arbetar jag mycket med balansen som är lite ”sådär”.

4. Bästa träningsredskapet?
Ett ”bolster”, kallas visst meditationskudde på svenska. Det är en kudde med mycket stöd och tyngd i.

5. Vad är du tacksam för just nu?
Massor! Jag hänvisar till alla mina inlägg under kategorin ”Trettio Tacksamma Dagar”. Är det verkligen just nu i denna stund som gäller får jag nog säga ett varmt hus, ovillkorlig kärlek och att jag kan leva på hoppet.

Tanken är att jag ska skicka vidare utmaningen till fem personer, men jag är så tråkig att jag skickar den vidare till alla som känner sig hågade att svara. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *