18 nov

Ibland retar det mig att…

… jag ödslar mycket tid på att tänka på att jag ska göra saker istället för att bara göra dem. Jag vet att jag inte är ensam om det, men det gör det inte mindre irriterande. Så nu (eller efter att jag har skrivit tacksamhetslistan) ska jag genast gå och göra en av grejerna på dagens lista.

Jag har i alla fall torkat av väggen bakom spisen. Det gjorde jag när jag hade tittat på det här fotografiet. Tänk, med blotta ögat kunde jag inte se att jag hade missat en rätt viktig del i städningen. På bilden har du några av mina absoluta favoriter just nu: färsk basilika, vattenkokaren, söta och saftiga clementiner och så den där underbara De Buyer-stekpannan som nu har hunnit bli riktigt instekt och lättanvänd. Inte är den särskilt blank längre, men patina är också vacker!

18_1

Tacksamhetslista 18 november 2014

i princip fri tillgång till vatten
alla fantastiska föredömen som passerat förbi genom mitt liv
min Pentel Brush Pen
mitt jobb
aha-upplevelser
allt på fotot här ovan
det nya strykjärnet
papperspyssel

2 thoughts on “Ibland retar det mig att…

    • Vi köpte ett som kostade $15 då vi flyttade hit. Det var uruselt, särskilt i kombination med den strykbräda som stod kvar från de gamla ägarna och som var Hur Dåligt Som Helst… Efter sommaren bestämde jag att det fick vara nog. Jag kollade också olika undersökningar och letade efter ett som var smidigt och bra vid höga temperaturer. Jag är jättenöjd! Det enda som stör mig är att vattentanken är lite liten och att den automatiska avstängningen kickar in efter 30 minuter. Lite jobbigt då man håller på med syprojekt, men nu gör jag ju inte det så ofta. Hoppas att du lär dig att uppskatta det tunga strykjärnet! Om inte annat blir det ju gratis träning. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *