11 nov

När man känner sig lite gammal men inte SÅ gammal på samma gång.

Jag blev väldigt sugen på den här... Jag har velat fram och tillbaka i så många år nu. Vill jag verkligen satsa på någon typ av samtalsterapeutisk verksamhet? Är det värt det? Skulle jag klara av det? Hörde av min lilla lillasyster att de har ett mamma/dotter-par på utbildningen till psykolog uppe i Umeå och min lite äldre lillasyster berättade om en kvinna hon hade träffat som läst till KBT-terapeut efter att ha gått i pension. It ain’t over ’til the fat lady sings?

Och så lite höstbilder såhär innan köldknäppen och snön slår till om några dagar. (På översta bilden har det precis börjat snöa i bergen rakt öster om oss, men det lär komma en hel del nu när det ska bli så kallt.) Dags för ett varmt bad.

10_3

10_4

10_5

10_6

8 thoughts on “När man känner sig lite gammal men inte SÅ gammal på samma gång.

  1. Nej tror inte för en sekund att du är för gammal. Tror det bara är en fördel att vara äldre när det kommer till dessa ämnen. Du har levt och lärt dig mycket i ditt liv och kan relatera. Sånt är viktigt. Och hur många år har du kvar till pension? Mer än 20 år eller hur. 20 år är en lååång tid! Eller använda kunskaperna i ditt eget liv. Så vore jag dig skulle jag söka och ge det ett försök. Du kan ju alltid hoppa av om du märker att det inte var för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *