6 thoughts on “Människors godhet.

  1. vilken fin film! jag blir tacksam över människor som väljer att använda sina talanger till att göra en sån här video. Tänk va mycket gott man kan göra!

    • Ja, det bästa är att det varken behöver kosta en massa pengar eller tid (bristvaror för de flesta). Om inte annat kan ett leende räcka en lång väg! Jag var och handlade, helt slut, härom kvällen. Gick håglöst in bland grönsakerna och tittade upp varvid en kvinna i 70-årsåldern klämde av ett strålande leende och fnissade till. Behöver jag säga att hela mitt kroppsspråk förändrades? Hennes glädje fastnade på mig, jag fortsatte med lättare steg. Så lätt kan det vara.

    • Jag veeet att den är supersmörig. (Och var tar killens skateboard vägen – när han har hjälpt tanten över gatan har han bara ryggsäcken kvar!) MEN. Tanken är givande och jag tror vi alla mår bra av att veta att det inte är mycket vi behöver göra för att förbättra någon annans OCH våra egna liv.

      • Han ställer ifrån sig den vid lyktstolpen innan han går fram för att hjälpa till… 🙂 Kollade på den igen med barnen när vi läste Bergspredikan och den gyllene regeln ikväll. Smörigheten/övertydligheten är inte så dum alltid, för även en treåring fattade precis vad det handlade om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *