04 okt

Det går undan, men det går inte utför!

Jag har hittills fyllt 16.070 dagar med liv. Det är 43 år, 11 månader och 29 dagar för alla som inte riktigt håller koll. På söndag kommer jag att fira min fyrtiofjärde födelsedag och jag kommer att göra det med tacksamhet och en stor portion ödmjukhet. Mitt hjärta är fullt av bra saker som jag skulle vilja åstadkomma. Må detta bli mitt bästa år någonsin.

Tack för livet Mamma och Far!

3_1

Så här fantastiskt vackert var det i kväll hos våra grannar som hade bjudit in till grannskapsknytis. Det blev kallt efter ett par timmar, men det var så trevligt att hinna prata lite. Att umgås över alla möjliga gränser som vi människor sätter mellan varandra är något av det bästa jag vet. Och Ns ryska rödbetssallad var så god att jag gärna hade ätit den varje dag tillsammans med mina och dotterns hemgjorda köttbullar. Mums…

6 thoughts on “Det går undan, men det går inte utför!

  1. Wow, det ser ut som taget ur en katalog över lyckade bjudningar! Själva hade vi en familj över på pannkakor. De tog med gulasch. Perfekt med knytisar!

    • Knytis är bäst, verkligen! Jag önskar att jag kom ihåg det mer ofta. Då kan man ju ha festligheter med fler samlade samtidigt utan att stressa ihjäl sig! 🙂 Kram.

  2. Knytis är det bästa som finns. Det brukar vi ha på jul och vilken befrielse det är. För alla. Ingen som behöver stå och slava i köket hela julen eller somna utmattad i en fåtölj. Och vad roligt att bjuda in grannarna på knytis. Kanske något vi skulle anamma här på landet också. Kanske t.o.m. extra viktigt efter ett valresultat som inte var speciellt smickrande för vår landsbygd.

    Ta hand om dig du vackra och kloka 44åring.

    Kram

    • Jag kan varmt rekommendera att bjuda in grannarna på knytis. Ett sätt att göra varandra uppmärksamma på varandra, att se varandra och bli intresserade för varandras väl och ve. Tack söta för komplimangerna. De värmer ett 44-årigt hjärta! Kram.

    • N har lovat att ge mig receptet, men det har inte kommit än! Den smakar inte som svensk majonnäsig rödbetssallad, utan har rödbetor, surkål, potatis och lite annat smått och gott. Mycket god. Jag lovar att återkomma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *