25 nov

Psykopat?

Jag har tagit paus och sitter just och skrattar åt musiken jag lyssnar på. Jag är väldigt intresserad av att få bli analyserad av en musikpsykolog. Vad skulle jag bli diagnostiserad med? Kan man vara musikpsykopat? Totalt oberäknelig… Hur är det med er? Har ni lika spretig smak? Här kommer mina senaste låtar:

Hymne à l’amour (Edith Piaf), Beethovens Sonata No. 8 Pathetique Mov. 2, Outcry (Dream Theater), The show must go on (Queen), Bohemian Rhapsody (Queen), Wish you were here (Pink Floyd), Everybody’s got to learn sometimes (Beck), Butterfly (Rajaton), Big in Japan (Alphaville), California dreamin’ (The Mamas & the Papas), Africa (Toto), Try sleeping with a broken heart (Alicia Keys), Du måste finnas (Helen Sjöholm), Love somebody (Robbie Williams), Diamonds and pearls (Prince)

4 thoughts on “Psykopat?

  1. Haha, då kan vi nog ta varandra i hand Monnah för här spretar det hej vilt också och det är jag faktiskt glad för. Jag tycker om att jag inte har snöat in på en speciell musikstil utan att det mesta funkar här. Det enda jag kan komma på som jag absolut inte lyssnar på är metall. Too heavy for me! Men annars är jag spretig och stolt. 😉

    Många av mina egna favoriter där på din lista. 🙂

    Ta hand om dig du fina och ha en riktigt mysig adventshelg!

    Kram Lotta

    • Jag har insett att jag inte längre kan säga att det är något jag absolut inte kan lyssna på! Det finns till och med opera och rap jag kan lyssna på (vilket jag inte trodde förut)… Kul att du också spretar! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *