26 aug

Sommarminne från Kristianopel.

Vi höll oss mest på Sturkö under vår sommarsemester, men några utflykter blev det. En kväll bjöd mamma på middag i Kristianopel. Jag och syrran lämnade barnen hemma att passa varandra och råkade pricka in en kväll med bryggdans. Det innebar att hela Kristianopel surrade av solbruna människor, fina båtar och gamla amerikanare. Härligt! Jag kan varmt rekommendera Café Sött och Salts räckmackor för dig som rör dig i trakterna.

26_3

26_4

26_10

26_6

26_5

26_8

26_9

3 thoughts on “Sommarminne från Kristianopel.

  1. Vilka fina bilder. Och byxorna – sommarens räddning. Och hösten också för den delen, har på dem as we speach. Tror dock att vår ekonomichef Tore, 60+, tänker att jag har glömt pyjamasbyxorna på mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *